Kit Black, Monica Ramirez

Am tot spus că voi filma o recenzie pentru această carte, dar nu am mai apucat și nu mai lungesc momentul, căci vreau să filmez alte și alte clipuri video. Așa că.. de această dată o recenzie scrisă pentru această minunată carte pe care am citit-o și recitit-o cu atât de multă plăcere.

kit-black_1_produsCartea Kit Black, scrisă de Monica Ramirez a apărut la Editura Tritonic, în Colecția Cașmir. Este o carte deosebită, atipică pentru Monica ,căci m-am obișnuit cu romane de suspans, thriller, acțiune -acesta fiind un roman de dragoste. Iubesc mult cărțile de acțiune, chiar dacă nu am mai citit nimic de la această editură. Nimic în afara cărților scrise de Monica Ramirez.

Ador cărțile Monicăi, pur și simplu. Mă țin în priză de la prima literă și până la ultimul punct de pe ultima pagină.

Kit Black este povestea de dragoste dintre tânăra Kit și șarmantul Armand. O poveste tulburător de frumoasă, care reușește foarte bine să pună sângele în mișcare cititorului, care taie respirația și îi face inima să bată mult mai repede.

Știi deja că nu îmi place să dau foarte multe detalii despre o carte, dar mi-aș dori să-ți trezesc curiozitatea suficient de tare.. încât să nu mai stai pe gânduri, căci se citește în doar câteva ore și nici nu e foarte siropoasă – nu are în compoziție prea mult sirop de la care să ți se facă rău :).

Pe lângă povestea de iubire, care nu este întotdeauna fericită, aduce în prim plan și dorința și câștigul compromisul, rănirea și suferința, despărțirea, riscul și împlinirea, regretul și renunțarea, pierderea și regăsirea.

Ce se poate întâmpla atunci când îți dorești cu ardoare ceva? Cât de mult ești dispus să riști pentru îndeplinirea dorinței? Ai risca chiar dacă știi că nu ai nici o șansă de reușită? Și dacă riști și câștigi mai mult decât te-ai așteptat, care este pasul următor?

Toate aceste întrebări au răspunsul în acțiunea cărții Kit Black. Toate aceste întrebări te fac să-ți dorești să continui lectură, să afli care este deznodământul poveștii, iar la final.. nu poți decât să regreți că ai citit și ultima pagină a cărții, care te duce într-o altă lume – deloc perfectă, dar plină de suspans, enigme și mister cât cuprinde.

Nu-ți mai spun nimic, dar dacă vrei să te bucuri de o lectură fabuloasă, găsești cartea, de cumpărat, aici.

Reclame

Un gând despre “Kit Black, Monica Ramirez

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s