Entuziasm. Dumnezeu din interior, Raluca Mureșan

entuziasm

Am trăit mereu auzind doar ”viața este grea”, dar și norocul nu a ajuns la toată lumea. Și ca să vezi.. s-a terminat norocul fix la cel care strigă mereu: ”Dumnezeu M-a pedepsit, a uitat de mine”.

Da, ai uitat de tine, Om frumos! Ai uitat să renunți la toate tiparele care nu te reprezintă, pe care le-ai preluat de la cei din jur, doar pentru că toți sunt mai experimentați, toți știu mai bine ce e mai bine pentru tine.

În 2015 nu se mai poartă frica, ci entuziasmul. Nu se mai poartă neîncrederea, ci încrederea totală. Nu se mai poartă nerăbdarea, ci entuziasmul. Căci de tine depinde ce și cum va fi. Și ceea ce alegi: teama și renunțarea sau încrederea și drumul ales, cel care te duce acolo unde vrei să ajungi.

Entuziasm. Dumnezeu din interior, Raluca Mureșan.

Nici Raluca nu are rețeta succesului, nu ți-a scris în paginile cărții ei despre reușite peste noapte, nu îți garantează fericirea veșnică dacă faci ceva, dacă urmezi niște pași. Dar a explicat foarte clar, simplu și cu umorul care o caracterizează despre cele mai importante aspecte de care să ții cont atunci când îți dorești ceva cu adevărat.

Este cartea pe care musai trebuie să o recitești, dar pe care nu o poți niciodată să o recitești cu ochii minții. Nu, nu poți să o citești ca pe o poezie. Nu poți să o citești cu ochii deschiși și cu inima închisă cu lacăte. Nu poți să treci atât de rapid prin paginile ei.

Este cartea care încânta ochiul, mângâie și vindecă sufletul – prin culoare, umor, exprimarea simplă. Nu ai cum să nu zâmbești dacă o vei citi. Este imposibil să nu spui ”Ahaaa, deci așa!!!”

Pentru a avea cartea, contactează autoarea și bucură-te de porția ta de Entuziasm.

Mulțumesc. Raluca pentru carte și urarea ta!

 

Părerea și susținerea ta sunt foarte importante pentru mine! Mulțumesc!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.