Despre mine printre cărți: Banalul – Provocare #our15daysofwriting – Ziua 3

În poza de mai sus este reprezentat banalul care poate oricând naște în inima ta emoție puternică, te poate trezi la viață, dar te poate umple de energie, dor și iubire.  O banală lumânare ornamentală sub forma unor papucei roz, care poate transforma oricând banala zi de luni într-un izvor de fericire. Este un obiect banal, dar care-mi parfumează viața cu nostalgie și aroma prieteniei adevărate.

Banala lumânare roz, îmi cade în ochi în fiecare zi, îmi aduce zâmbetul pe buze garantat și mă face să mă gândesc la două persoane speciale din viața mea: o fostă colegă de liceu și o actuală prietenă – una dintre cele mai bune prietene ale mele în acest moment și fetița mea – minunea și fericirea pe care o aștept în viața mea de ceva timp.

Așa am primit banalul cadou, așa l-am păstrat ani la rând, fără să știu de ce nu mă îndur să le aprind niciodată, la nicio ocazie – banalul acesta, a născut în mine, zi de zi, dorința arzătoare, mi-a dat speranța și încrederea că voi spune minunii mele povestea ”lumânărilor-papucei”.

Cât de banal poate fi totul în jur, dar cât de multe amintiri poate aduna în tolba  sufletului, cât de multe povești poate spune, câte lacrimi de bucurie poate aduce pe obrajii – bujori ai mamei.

Banalul poate să spună o poveste de viață, el prinde viață doar atunci când sufletul ți-e plin de iubire!

Nu uita un sfat banal: Dorințele se împlinesc întotdeauna!

2 thoughts on “Despre mine printre cărți: Banalul – Provocare #our15daysofwriting – Ziua 3

  1. Un om banal care-ți trece prin viață și îți aduce un cadou aparent banal… dar, uite așa se transformă banalul într-o poveste cu zâmbet și povești pentru totdeauna. 🙂

  2. În spetele banalului se ascunde întotdeauna mai mult. Mult mai mult! Binecuvântare, putere, energie, creativitate, inspirație, prietenie, susținere, afecțiune. :).

Părerea și susținerea ta sunt foarte importante pentru mine! Mulțumesc!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.