Necunscutul de Andrada-Cosmina Posedaru – Edmunt

Știi acel moment când vezi o carte, dar pe care nu o cumperi doar pentru că…a sa copertă nu reușește să-ți transmită nici măcar o idee despre taina ce o ascunde între pagini? Știi cum după ce comanzi cărțile, gândul te poartă spre coperta cărții pe care nu ai primit-o în biblioteca ta? Ai simțit gustul regretului că nu poți da timpul inapoi? Răspunsul este DA! Eu am trăit toate acestea de curând, până ieri.

Acea copertă, acel titlu, acea poveste, toate m-au urmărit.  Necunoscutul m-a urmărit până acasă.

Ieri am primit coletul cu cărți, iar surpriza a fost una la care nu am avut cuvinte. Am găsit în colet o surpriză literară, una pe care am și deschis-o, am citit-o. Iar după câteva ore am citit și ultima pagină.

Nu m-am ferit niciodată de necunoscut, nu m-a speriat vreodată, doar mi-a trezit curiozitatea și mai mult. Am cedat atunci când am văzut coperta.

Necunoscutul spune o poveste care să elucideze misterul, să răspundă la întrebări, să-și găsească locul. Necunoscutul se descoperă treptat, paragraf cu paragraf – uneori sperie, tensionează și emoționează.

Necunoscul  Andradei Posedaru sperie prin ceea ce este – necunoscut, prin haina pe care o poartă – coperta,  prin ceea ce transmite, la prima vedere.

Necunoscutul nu este niciodată ceea ce pare, nu este decât pentru persoane lipsite de curaj. Necunoscutul merită să fie descoperit, exploatat, urmărit atent, din umbră, iar rezultatul este neașteptat.

Hai cu mine și Andrada Posedaru într-o călătorie plină de necunoscut de surprize și..alte senzații. Ești pregătit pentru experiența necunoscut de interesantă?

Fără să îmi propun, realizez acum, am citit o carte perfectă pentru această perioadă, pentru această lună de toamnă.

În timp ce scriu, nu pot să mai privesc o dată coperta romanului Necunoscutul. E coperta care se potrivește perfect cu toate evenimentele poveștii, care îți pune sângele în mișcare, îți taie răsuflarea, te face să-ți adresezi întrebări, dar te și împinge să cauți răspunsuri peste tot, în poveste, în spatele cuvintelor, în suflet.

La un moment dat, m-am lăsat ghidată de intuiție, de propriul scenariu. Am avut momente în care am încetat să mă mai intreb, dar tensiunea era peste cotele normalului.

Nu am descoperit cine este Necunoscutul decât aproape de finalul cărții, dar nici atunci nu m-am liniștit.

Povestea necunoscutului ne face cunoștință cu Aria – medic rezident, Amber – soră și cea care ajuta persoane abuzate și Carter – polițistul care este alături de Aria încă de la începutul coșmarului. În toată povestea asta necunoscutul este piperul, elementul care trece de orice limită, forțează destinul, curmă vieți, iar asta îi dă o stare de fericire – una bolnavă.

Toate personajele trec printr-o serie de evenimente tensionate și deloc plăcute, în care pericolul pândește de foarte aproape.  Nimic nu este ceea ce pare, totul este învăluit în mister și o tensiune pulsează mereu în urechea ta. Secrete sau o imagine greșită o conduce pe Aria spre o prăpastie, spre un pericol și mai mare, din ce în ce mai mare.

Finalul este fericit, dar tot ce s-a întâmplat m-a dus cu gândul la o zicală românească: „Cine sapă groapa altuia, cade singur în ea”. Cam acesta a fost finalul pentru necunoscutul din viața Carter și Aria. Pentru cuplu, povestea să continue, căci iubirea adevărată nu poate ajunge niciodată la final.

Aria și Carter au transmis prin iubirea lor un mesaj important: nu lasă timpul să treacă, nu aștepta un moment anume pentru a spune ceea ce simți. De ce oare? Afli din povestea lor.

Lectură savuroasă.
Mulțumesc mult, Andreea pentru darul tău pe care nu știu ce am făcut să-l merit!

Cărțile autoarei Andradei – Cosmina Posedaru pot ajunge la tine acasă dacă intri pe site, chiar aici.

Cărțile iubesc oamenii!

Reclame

Un gând despre “Necunscutul de Andrada-Cosmina Posedaru – Edmunt

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s