Simte cărțile: Privilegii, Raluca Butnariu

Ca să vezi ce poate scoate din mine o carte și o ramă foto nefolosită încă, dar care mi-e atât de dragă.

Viața mi-a oferit multe privilegii, iar astăzi am privilegiu de a simți și vedea frumosul din tot și din toate, de a iubi tot ce se poate, de a citi, de a mă bucura, de a reuși, de a mă implica, de a ajuta cumva, de a avea o misiune. Dar cel mai mare privilegiu pe care îl am este acela de a visa departe, la fericire.

Visez la ziua în care dorința mea va spune o poveste. La ziua în care eu voi îmbrățișa dorință cu toată ființa mea, iar acest moment va opri timpul în loc, fix la un nou capitol: Fericire. Viața în doi.

Cartea ta Raluca, mă face să visez cu ochii deschiși! Această carte se potrivește perfect în cadrul meu, cu starea în care sunt. Simt deja o poveste ce mă duce cu gândul la dorință, iubire, împlinire.

Visez cu ochii deschiși …

Am avut și am o groază de privilegii – primite de la viață. Unul dintre ele..este acela că am cunoscut-o (chiar și numai virtual) pe ea, minunata Raluca Butnariu. Am cunoscut-o ca om, abia mai târziu ca și scriitor.

Am avut privilegiul de a citi prima carte publicată. Și… m-a cucerit pentru totdeauna. Am simțit o bucurie imensă atunci când i-am pătruns în paginile cărții – a fost atât de frumos, căci am simțit cum Raluca îmi deschide poarta spre sufletul ei, spre o lume interioară la care puțini din afară au acces.

Privilegiu total a fost atunci când am reușit să cumpăr o a doua carte – pe aceasta: PRIVILEGII și mi-am zis: ”ești cu adevărat norocoasă Laura!”, căci de atunci, acum și în viitor, Raluca Butnariu este și va rămâne pe lista autorilor dragi și preferați.

E un privilegiu să ai cărțile Ralucăi. Nu zic asta din cauza prețului pe care îl are fiecare carte ce-i poartă numele, dar este o adevărată bucurie să te poți cufunda oricând și de fiecare dată când simți în niște povești unice, romantice, pline de istorie, de neprevăzut și strălucire.

Privilegii totale la fiecare carte scrisă de Raluca – fiecare roman publicat va rămâne în istoria cărților contemporane românești. Unicitate, frumusețe, iubire, poveste, deziluzii, vocea inimii, personaje perfecte, reale, pe care le iubești la prima  vedere.

Raluca Butnariu – autorul ce pătrunde adânc în inima cititorului și rămâne acolo pentru totdeauna. Cu fiecare poveste, ai ocazia să te cufunzi într-o realitate pe care nu ai mai vrea să o părăsești. Ai privilegiul ca cititor să trăiești fiecare poveste – în care-ți rămâne mereu o parte din suflet.

Reclame

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s