Gânduri japoneze, Ana Drobot

Gânduri japoneze nu este un roman, ci este chiar ceea ce spune și titlul, gânduri. Sunt gânduri scurte, frumoase, pline de energie, de culoare, optimism, speranță, de suflet – al autoarei, normal. Este o cărticică simpatică, foarte grăitoare, ce scoate în evidență frumusețea din oameni și din afara lor.

Micuța cutiuță cuprinde nu doar gânduri, ci secrete – ale fericirii, simplității, ale bucuriei, ale unei vieți împlinite conține și culoare, imagini colorate, superbe – ce vin să completeze peisajul sublim al vieții și al împlinirii prin iubirea pentru frumusețe și simplitate.

Gânduri japoneze aduce în prim plan sentimente și emoții pure, simțite de către autoare. Sunt momente simple încărcate cu emoții, culori și gânduri despre gândurile ce ne fulgeră mintea în orice moment al zilei (dimineața, noaptea), în orice anotimp (toamna, vara, iarna, în orice loc, în orice stare sufletească.

Citind Gândurile japoneze ale Anei Drobot nu poți să ignori tremurul interior, lacrima ce stă să curgă  din ochiul stâng, gânduri care-ți spune ”Într-o zi vei ajunge și tu în locuri superbe!”, nu ai cum să nu-ți dorești să călătorești măcar cu gândul, nu ai cum să nu găsești o emoție pe care să o scrii măcar în propriul suflet.

Gândurile japoneze au prins glasul cuvintelor, iar Ana a îmbrăcat aceste cuvinte simple în emoții vizuale și culoare vibrantă.

 

flori de noapte-

Se așează printre ramuri

stelele

***

Revelion-

Nimeni nu adună

Focuri de artificii

O carte în care emoțiile au aripi și se înalță spre sufletele deschise, decise să pătrundă pătura groasă a indiferenței.

Felicitări, Ana!

Aștept cu nerăbdare următoarea ta carte. Și visez că va fi vorba despre un roman. Unul emoționant. Tu nu oferi doar gânduri, ci emoții infinite.

 

Anunțuri

4 gânduri despre „Gânduri japoneze, Ana Drobot

Adăugă-le pe ale tale

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: