Luna literaturii mioritice – eveniment online by Lecturile Emei

A venit și 1 august! Ce repede mai trece timpul! Mă bucură și mă sperie, deopotrivă această rapiditate cu care se petrec toate în jurul meu. Am încheiat luna iulie cu bine, cu 9 cărți citite – mi-am dorit să mai termin una, ca să fie 10, dar nu a fost să fie. Oricum tot e bine. E foarte bine chiar, având în vedere că au existat luni în care am citit doar trei cărți.

Tot în iulie am găsit în online un eveniment foarte drăguț, la care nu am putut să zic:  ”data viitoare” Evenimentul  dorește promovarea și încurajarea, dar și aprecierea literaturii române. Luna literaturii mioritice, by Lecturile Emei, vine și în ajutorul meu. Pentru că am în bibliotecă foarte multe cărți scrise de autori români pe care vreau să le citesc. Dacă nu ar fi acest eveniment..cred că ar trece o altă bună bucată de vreme până m-aș decide să le citesc.

Ce presupune acest eveniment? Ce înseamnă Luna literaturii mioritice?

Exact! Tot ce trebuie să faci este să citești literatura română, autori români. Totul se desfășoară pe tot parcursul lunii august 2016.

Eu m-am decis: Citesc literatura română și pe autorii noștri români toată luna august. Voi posta și în cadrul evenimentului online poze cu #lunaliteraturiimioritice, impresii și poate citate. Ar fi o bucurie să se alăture cât mai multă lume și să ne bucurăm de literatura română și de recomandări minunate în toată luna august!

Te aștept aici! Să ai parte de lectură plăcută, povești fantastice, emoții puternice și o lună minunată, plină de lecturi fabuloase. Aștept, aici pe blog, recomandările tale!

2 thoughts on “Luna literaturii mioritice – eveniment online by Lecturile Emei

Părerea și susținerea ta sunt foarte importante pentru mine! Mulțumesc!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.