Recenzie Epitetele iubirii, Cristi Giambașu

Epitetele iubirii este nevoia unui suflet de a se exterioriza de toată iubirea ce o păstrează în suflet. Este cea mai frumoasă cale de exprimare a unor trăiri interioare, este șansa iubirii de a rămâne veșnică, scrisă în paginile cărții, dar și ocazia perfectă ca cel mai frumos sentiment uman să prindă viață, să zboare liber prin univers și să atingă toate sufletele pe care le găsește în calea sa.

Este modalitatea prin care se oferă din preplinul sufletului inundat de iubirea și dorința fiecăruia de a dărui și de a primi iubire, de a avea cui dărui tot ceea ce sufletul păstrează neatins de resentinte pentru cea mai potrivită persoană care s-a născut doar pentru a te întâlni și a te iubi cu toată ființa ei.. Aceasta cred că este cea mai frumoasă nevoie sufletească: de a dărui.

Cartea spune o poveste, dar în spatele poveștii stă un adevăr universal: iubirea – cea care le poate și le înfăptuiește pe toate. Iubirea – singura uneltă pe care o are fiecare. Și fiecare alege daca și cum o folosește: ca pe o unealtă a evoluției spre fericire sau ca pe o unealtă care te poartă pe drumul spre distrugere și condamnarea sufletului la nefericire.

Tot în această carte se află și dorința de a întâlni sufletul pereche, acel suflet de aur căruia să te poți dărui fără teamă, regrete, fără oprești. Și imediat ce l-ai întâlnit să simți că el te completează și te ajută să te descoperi  și mai mult pe sine.

Epitetele iubirii scoate în evidență tot ce este mai frumos din om. Scoate din sufletul lui toată frumusețea pe care i-o oferă iubirea, scoate la lumină toate părțile lui bune, iar pe cele întunecate, iubirea le luminează și le face să strălucească.

Epitetele iubirii te invită la sinceritate, acceptare și eliberarea totală a pasiunii pe care iubirea o poate trezi în tine. Te invită la o redescoperire a sinelui, la acceptare și la o întâlnire față în față cu tot ce nu ai avut curaj vreodată să exprimi: de teama ridicolului, a fricii că ai putea greși, răni sau îndepărta pe celălalt de lângă tine.

Epitetele iubire nu este altceva decât o rugăciune interioară a sinelui de a-l lăsa să fie liber, să fie așa cum simte, să facă și să spună tot ceea ce simte.

Este o invitație la manifestare pasiune. De ce? Pentru că iubirea fără pasiune este precum o floare ofilită. Și fără manifestarea iubirii în toate formele, sub toate formele, iubirea moare, oricât de puternică ar fi ea.

Această carte poate fi comandată pe site-ul Herg Benet sau elefantul poate aduce acasă o carte minunată, pe aceasta – cele mai frumoase epitete ale iubirii. Libris.ro cunoaște foarte bine Epitetele iubirii și ți le aduce acasă, prin curier.

Să te bucuri de iubirea adevărată și să simți cum ea te transformă zi de zi într-un om mai bun.

Mulțumesc mult Cristi Giambașu pentru faptul că mi-ai permis să cunosc, să citesc și să simt epitetele iubirii tale. Succes pe mai departe!

Anunțuri

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: