Mă-ntorc mereu acolo unde-mi este sufletul

Dragii mei,

Nu știu câți dintre voi mă mai urmăriți pe acest blog, dar pentru cei care încă nu au plecat, am de făcut un anunț: mă-ntorc! Mă-ntorc acolo unde-mi este sufletul. Mă întorc la acest blog, la Bookcaffe – blogul din viață și cărți. Mă întorc pentru că aici mi-a rămas sufletul încă din ziua în care am anunțat că am o nouă căsuță.

Adevărul este că încă din ziua anunțului, sufletul mi-a rămas aici. Nu am putut niciodată să șterg acest blog, să șterg postările sau să închid această etapă frumoasă din viața mea. Aici vorbeam despre cărți, viață și despre mine, chiar dacă am scris pe o platformă gratuită, dar aici am pus o parte din mine, aici am investit timp. Și am adunat cu greu 714 subscriberi.

Mă întorc aici de dor: dor de voi, cititorii mei, dor de cuvinte – cu care încă sunt certată și cu care-mi doresc să mă împac. Pentru că nu mă simt deloc bine, nu sunt fericită atunci când nu-mi pot exprimă, dar simt toate cuvintele cum mi se opresc în gât.

Nu pot să renunț nici la Lumea Laurei, în care am investit timp, nervi și bani. Acolo vor fi scrise alt gen de articole, dar și anumite recenzii – despre care veți afla și aici.

Mă-ntorc! Căci fără o parte din mine..mă simt rău, incompletă și imperfectă.

Sper să ne recitim cu drag și de acum înainte, să vă regăsesc, să vă regăsiți și să creștem împreună, să devenim o comunitate și mai mare și mai frumoasă.

Bine v-am regăsit, dragii mei! Cu dor,

Laura

Reclame

6 gânduri despre “Mă-ntorc mereu acolo unde-mi este sufletul

  1. Laura pentru fiecare lucru este un nou inceput, dar tu trebuie sa te gandesti si sa mergi mai departe. Aici este o parte din tine si chiar iti interzic sa stergi vreo postare.
    Citeste, iubeste, traieste 🙂

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s