large
Altele, Din viață

Mi-e dor

A trecut ceva timp de când nu am mai trecut pe aici. Mi-e dor de tot ce înseamnă Bookcaffe, mi-e dor să scriu despre tot și toate. Mi-e dor să împart totul, să scad supărările și să rămân cu bucuriile, lecțiile, gândurile bune, puterea, iubirea, iertarea, zâmbetul, prietenia.

Mi-e dor de mine. Aceeași Laura. Sunt. Dar toată perioada asta de absență e benefică și mi-e atât de necesară, căci am nevoie să învăț și să-mi reamintesc lecții importante despre mine și viața mea. Mi-e atât de necesară pauza asta ”forțată”, căci trebuie să mă regăsesc, să descopăr cât de puternică sunt, cât de iubită sunt și cât de fericită merit să fiu.

Mi-e dor de cărți – citesc mai rar, de oameni, de cuvinte. De tot și toate. Dar toate vor reveni la normal, dar ce este normalul? Sunt bine. Și eu. Și noua Laura.

Nu vă uit, nu uit locușorul acesta și dragostea pentru literele sufletului. Ne recitim.. curând.

Anunțuri

2 thoughts on “Mi-e dor”

Ceea ce se scrie pe acest blog este PĂREREA obiectivă. Dacă aveți altă părere, este foarte bine, dar NU îmi asum decizia voastră de a cumpăra cartea. Asta va trebui să decideți voi și să vă asumați riscul Mulțumesc pentru vizită și comentarii!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s