La Limita
Carti de Suflet, Citite in 2015, Fictiune, Noutati, Uncategorized

La limită, Diana Farca

Am citit această minunată carte acum ceva timp. De atunci și până acum nu s-a schimbat nimic. Emoțiile, imaginile și povestea sunt intacte, iar cuvintele nu vor să-mi părăsească interiorul, nu vor să se exteriorizeze și să se așeze frumos pe nicăieri.

La limita, Diana Farca este o carte despre viață, rătăcire, puterea imensă, regăsire, unitate, bunătate, dăruire, înțelegere, ajutor, adevărată cunoaștere, prețuire, învățare și răsplată.

Mi-a plăcut mult cartea, căci am citit cuvinte, am văzut imagini și am trăit intens fiecare emoție, fie întâmplare, fiecare întâmplare deschisă perfect în paginile cărții.

La limită – cartea care m-a adus mereu la limita celor mai intense emoții, ras și plâns. Emoții pe care nu le-am mai putut ține în frâu și le-am eliberat. Am râs, am plâns, am trăit. Am mai trăit o viață!

Diana are talent, are idei și știu că La limită – cartea ei e debut, este doar un început. E doar puțin din ceea ce ne-a pregătit Diana. Are prea multă iubire de pus în cuvinte și în poveștile pe care le creionează deja în tablouri speciale, în inima mei există izvorul cu povești. Și toate vor ieși la lumină și vor fi dăruite lumii.

De ce să citești cartea La limită?

Pentru că merită! Merită timpul, aprecierea, iar autoarea  Diana Farca merită toată susținerea celor care o cunosc sau o descoperă prin intermediul cărților scrise de ea.

Mulțumesc, draga mea! Mulțumesc pentru faptul că mi te-ai dăruit pe tine în nuanțele iubirii! Mulțumesc pentru faptul că ești și faci parte din viața mea!

 

Anunțuri

3 thoughts on “La limită, Diana Farca”

Ceea ce se scrie pe acest blog este PĂREREA obiectivă. Dacă aveți altă părere, este foarte bine, dar NU îmi asum decizia voastră de a cumpăra cartea. Asta va trebui să decideți voi și să vă asumați riscul Mulțumesc pentru vizită și comentarii!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s