Despre mine printre cărți (8)

Despre mine printre carti (8)Săptămâna asta a trecut foarte repede. Atât de repede că abia am simțit-o, dar am început să iubesc mai mult zilele de vineri – din mai multe motive, iar unul dintre ele este întâlnirea cu rubrica săptămânală de pe blog :).

Acum: Canicula este istorie, vântul este prietenos și răcoarea este binevenită. Nu am să te mint: da, e bună răcoarea, dar mi-e dor de soare. Am auzit că se întoarce săptămâna viitoare. Dacă vedeți soarele înaintea mea, vă rog să-l salutați din partea mea.

Ceva nou: L-am căutat și l-am tot căutat. L-am găsit greu, dar HTC Desire este la mine. Recunosc faptul că eram gata să-l dau uitării pentru fratele lui mai mare.

Azi mă relaxez: Astăzi este liniște. Mă bucur de tot și toate: de vreme, de singurătate și de cele două cărți. Trebuie să le dau gata până mâine seară. Spre seară vreau să vizionez un film – nu am mai văzut unul de ceva timp.

Motivul ce mi-a stârnit astăzi zâmbetul sau râsul colorat: Starea de liniște, momentele pe care le petrec doar cu mine îmi sunt suficiente. Nu îmi mai trebuie nimic pentru a avea o stare generală foarte bună.

Mi-e dor de: De toată activitatea mea. De acele momente în care nu aveam timp să respir, în care eram mereu ”în acțiune”. Mi-am promis deja: săptămâna viitoare, revin în forță. Abia aștept!

Simt lipsa: Discuțiilor despre nimic, în care descopeream totul. Și nu mai simțeam oboseala.

Regret: Săptămâna asta nu am nici un fel de regret.

Cel mai recent cadou: Telefonul este cadoul meu în contul zilei de 14 iunie 2015.  Mi-am achiziționat două cărți. Iar o alta am primit-o gratuit. Mi-am cumpărat Fata din tren, Paula Hawkins și Eliberarea, Cătălin Manea. Gratuit este romanul Imperiul pierdut, Clive Cussler. Acum aștept curierul au sosit și cele două frumuseți ale bibliotecii mele.

Evenimentul zilei: Am învățat să apreciez fiecare zi, să o tratez ca pe o minune. Tocmai am ieșit puțin și afară e foarte plăcut, chiar dacă cerul este acoperit de nori. Așa că o să mă mut în curte. Ca în reclama de la Colgate și cu cartea în brațe.

Veste de departe: Tocmai de la Craiova. M-am bucurat de o ora petrecută frumos, alături de un prieten foarte drag sufletului meu.

Mi-am amintit de: Sunt atât de bine cu mine, încât nu vreau să-mi amintesc nimic.

Ascult: Mai mult privesc cerul pe fereastră.

Ce mai citesc: Am o groază de cărți începute, așa că nu mă laud cu nimic. Vreau doar să le termin de citit pe astea. Ca să mă pot apuca de altele. Mă așteaptă atât de multe cărți bune. Tânjesc după ele. Și ele după mine.

Sunt recunoscătoare: Pentru ziua de astăzi

Mulțumesc: Pentru tot ce am reușit, pentru tot ce simt și sunt acum.

M-am supărat: Toate au trecut. Așa că nu mai are nici n rost să-mi amintesc momentele și motivele care mi-au adus supărarea în suflet. Totul e bine exact așa cum este acum.

Pe unde am mai umblat: Prin visele mele și ale altora.

Ce m-a înduioșat: Nu aș putea să aleg, căci sunt multe lucruri care mă impresionează. Dar în ultimele zile mă mișcă profund fericirea simplă.

Planuri pentru viitorul apropiat: Mă bucur de acum. Planurile și ideile vin atunci când nu le aștept și toate se aranjează fără să mă zbat prea mult. Așa că relaxare totală.

Nu sunt în depresie, nu sunt supărată. Sunt fericită că trăiesc, că mă pot bucura și pot zâmbi. Sunt bine și mereu la înălțime. Voi fi pe val.Din nou.

Viața în culori pastelate, iar eu sunt aceeași Laura optimistă, plină de încredere și energie.

Advertisement

Părerea și susținerea ta sunt foarte importante pentru mine! Mulțumesc!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.