Concurs

Concurs de manuscrise la Editura Univers

Concurs de manuscrise la Editura UniversEditura Univers invită la concurs tinerii care sunt pasionați de litere, cei care au condeiul mereu înmuiat în cerneala sufletului. Pot participa toți cei care se recunosc în scurta descriere de mai sus. Pot trimite manuscrisul cei din țară și/sau străinătate, indiferent de  vârstă și CVfie că e vorba de: roman, proza scurtă, literatură pentru copii, ilustratori, carte de colorat pentru adulți

Dacă ai un manuscris în sertar și ai așteptat momentul potrivit pentru a publica prima ta carte, acum este momentul să te afirmi! Norocul îți bate din când în când la ușă! Deschide-i!!!

Condiții de participare

Trimite manuscrisul, exclusiv în formă electronică, în documente scrise cu diacritice, la adresa concurs@edituraunivers.ro, până la data de 15 septembrie 2015 ,iar pe 15 octombrie 2015 vor fi anunțați câștigătorii.

Mult succes celor care vor avea curajul să-și trimită manuscrisele.

Anunțuri

1 thought on “Concurs de manuscrise la Editura Univers”

Ceea ce se scrie pe acest blog este PĂREREA obiectivă. Dacă aveți altă părere, este foarte bine, dar NU îmi asum decizia voastră de a cumpăra cartea. Asta va trebui să decideți voi și să vă asumați riscul Mulțumesc pentru vizită și comentarii!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s