Sunt GoodRead!(.ro)

goodread.ro-logo-wide2-374x80Mă bucur să anunț și aici faptul că fac parte dintr-o echipă minunată. O echipă de suflete care iubesc, prețuiesc și promovează lectura la cel mai înalt nivel.

Mă bucur că am cunoscut oameni frumoși, oameni care iubesc cărțile, lectură și le oferă un loc atît de important în viața lor.Sunt GoodRead (.ro)!

Am cunoscut oameni pe care îi prețuiesc și le admir dedicarea și dorința de a oferi calitate, în primul rând. Oameni care iubesc ceea ce fac și fac ceea ce iubesc: citesc și îndeamnă și pe alții să citească, oferă articole interesante și premii de calitate (cărți) – cadoul ideal pentru cei mai buni prieteni ai cărților – cititorii.

Suntem o  echipă frumoasă îndrăgostită de cărți și scris!

Mulțumesc pentru primire, dragii mei!

Mă bucur  că fac parte din această echipă minunată, de oameni frumoși sufletește, atât de prietenoși, atât de speciali. Mă bucur că sunt GoodRead (.ro)

Sunt GoodRead – echipa care știe cât de bună e o carte împărțită cu prietenii.

Sunt GoodRead..

Sau cum am făcut o a treia recenzie pentru o carte tare dragă mie, scrisă de un suflet frumos, pe care-l iubesc și îl prețuiesc atât de mult – nu prea am cuvinte potrivite să scriu aici purul adevăr. Am scris și pe site-ul GoodReader despre cartea Invitație la viață, Tania Tița.

Am împărtășit și prietenilor acestui site câtă frumusețe, bunătate și iubire poate exista într-un suflet care alege să se așeze pe hârtie, să se apropie de sufletele celor care ajung să citească, să intre în viața celor care ajung să citească – deloc întâmplător și să o transforme pentru totdeauna.

Poți să citești o a treia părere despre cartea Taniei pe această pagină.

Lectură plăcută și abia aștept să ne întâlnim și acolo..tot printre cărți.

Advertisement

5 thoughts on “Sunt GoodRead!(.ro)

  1. Multe aprecieri, Laura! Mă bucur mult să citesc articolul acesta și mai mult pentru că faci parte din echipa noastră. Ești minunată 🙂

  2. Adrian, minunăția din mine vede minunăția din tine, din voi toți . Și tu șții deja că vezi în ceilalți doar ceea ce există în tine. Vă apreciez enorm munca și dedicarea, proiectul și prietenia – toate sunt un dar minunat, unic și neprețuit pentru mine! Mulțumesc!

Părerea și susținerea ta sunt foarte importante pentru mine! Mulțumesc!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.