Altele, De citit in 2015

Cartea se cere întotdeauna citită

O carte se cere întotdeauna citităOrice carte se cere citită. Întotdeauna o carte se cere citită într-o anumită perioadă, la un anumit moment.

Am testat de curând, și am ajuns la concluzia că.. degeaba vreau eu să citesc o anumită carte acum, dacă acea carte nu prea vrea și nu se lasă citită acum sau atunci când vreau eu să o citesc.

Și uite așa de câteva zile sunt în căutarea cărții pe care să o citesc acum, după ce am citit o carte superbă – Oameni, îngeri și demoni, Lina Moacă.

Încă o caut. Asta după ce aseară am vrut să văd dacă merită să citesc Divergent, de Veronica Roth. Și merită, iar dacă aș fi avut-o deja în bibliotecă.. mă apucam de lectură, dar nu o am. Și nu o am deja pentru că nu e timpul să o dețin și să o citesc imediat după ce am văzut filmul.

Căci da, cartea se cere întotdeauna citită și vine în biblioteca ta fix exact atunci când trebuie să fie acolo, când locul ei este în biblioteca ta și nu pe raftul librariilor.

Anunțuri

Ceea ce se scrie pe acest blog este PĂREREA obiectivă. Dacă aveți altă părere, este foarte bine, dar NU îmi asum decizia voastră de a cumpăra cartea. Asta va trebui să decideți voi și să vă asumați riscul Mulțumesc pentru vizită și comentarii!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s