Topul blogurilor de cărți din România pe GoodRead.ro

Topul Blogurilor De Cărți Din RomâniaVOTEAZĂ BOOKCAFFE

Am înscris blogul Bookcaffe în Topul Blogurilor de Carte din România. Aceasta este o campanie lansată de site-ul GoodRead.ro, iar acum..în faza de după înscriere, blogul trebuie să primească cât mai multe voturi din partea susținătorilor.

Blogul ăsta e înființat în mai 2013, nu este foarte dezvoltat, nu are foarte mulți susținători, dar ma simt mândră și onorată că am primit propunerea din partea minunatului site GoodRead.ro și de faptul că blogul meu de cărți este în acest top.

Nu vreau nimic dacă nu merit. Nu vreau votul, like-ul dacă blogul meu nu merită această susținere, dar eu totuși scriu și aici.

Votarea este pe baza de LIKE, iar un utilizator se poate vota o singură dată de pe același calculator.Cei cărora le place acest spațiu dedicat lecturii și cărților, cei care își doresc să susțină Bookcaffe, poate vota intrând pe acest link.

Dacă vă place și vreți să susțineți Bookcaffe în acest top, puteți să vă rugați prietenii să voteze, dându-le linkul de mai sus.

Vă mulțumesc pentru voturile deja date, dar mulțumesc anticipat și pentru cele pe care urmează să voteze Bookcaffe în Topul Blogurilor de Cărți din România!

Mulțumesc mult GoodRead.ro!

Reclame

Un gând despre “Topul blogurilor de cărți din România pe GoodRead.ro

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s