Topul blogurilor de cărți din România pe GoodRead.ro

Topul Blogurilor De Cărți Din RomâniaVOTEAZĂ BOOKCAFFE

Am înscris blogul Bookcaffe în Topul Blogurilor de Carte din România. Aceasta este o campanie lansată de site-ul GoodRead.ro, iar acum..în faza de după înscriere, blogul trebuie să primească cât mai multe voturi din partea susținătorilor.

Blogul ăsta e înființat în mai 2013, nu este foarte dezvoltat, nu are foarte mulți susținători, dar ma simt mândră și onorată că am primit propunerea din partea minunatului site GoodRead.ro și de faptul că blogul meu de cărți este în acest top.

Nu vreau nimic dacă nu merit. Nu vreau votul, like-ul dacă blogul meu nu merită această susținere, dar eu totuși scriu și aici.

Votarea este pe baza de LIKE, iar un utilizator se poate vota o singură dată de pe același calculator.Cei cărora le place acest spațiu dedicat lecturii și cărților, cei care își doresc să susțină Bookcaffe, poate vota intrând pe acest link.

Dacă vă place și vreți să susțineți Bookcaffe în acest top, puteți să vă rugați prietenii să voteze, dându-le linkul de mai sus.

Vă mulțumesc pentru voturile deja date, dar mulțumesc anticipat și pentru cele pe care urmează să voteze Bookcaffe în Topul Blogurilor de Cărți din România!

Mulțumesc mult GoodRead.ro!

Advertisement

One thought on “Topul blogurilor de cărți din România pe GoodRead.ro

Părerea și susținerea ta sunt foarte importante pentru mine! Mulțumesc!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.