Booktube

De ce citesc? Pe Booktube

Ieri am riscat. Mult, aș spune. Dar ăsta este rezultatul final și needitat. Singura mea scuză este faptul că este primul video. Cu emoții, mari emoții și alte zeci de defecte, aceasta este intrarea mea în Booktube-ul românesc.

Sunt mai interesante și importante informațiile decât fața mea. Dacă nu vă place fața.. nu e obligatoriu să te uiți. Te las să asculți.

Asta sunt și în viața reală. Jucăușă, neastâmpărată și greu de stăpânit :)).

 

Anunțuri

13 thoughts on “De ce citesc? Pe Booktube”

  1. Vaaai, Andres!!! Mulțumesc pentru cuvintele frumoase și pentru încurajări! Mulțumesc și pentru reamintirea de pe SR. Uneori mi-e așa de dor..! Te iubesc, scumpa mea dragă!

  2. Știi ce e de reținut?! Că acela a fost prima confesiune de pe blog. Ai fost (și rămâi, știi bine!) primul nostru colaborator. Anul ăsta facem 6 ani. 😀

  3. Nu mă emoționa și mai tare – știu că e prima confesiune și că sunt prima norocoasă! Ce zici, sărbătorim cumva cei 6 ani? :). Sunt gata să surprindem prietenii site-ului. Știi deja unde mă găsești, răspunsul este DA!

Ceea ce se scrie pe acest blog este PĂREREA obiectivă. Dacă aveți altă părere, este foarte bine, dar NU îmi asum decizia voastră de a cumpăra cartea. Asta va trebui să decideți voi și să vă asumați riscul Mulțumesc pentru vizită și comentarii!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s