Booktube

De ce citesc? Pe Booktube

Ieri am riscat. Mult, aș spune. Dar ăsta este rezultatul final și needitat. Singura mea scuză este faptul că este primul video. Cu emoții, mari emoții și alte zeci de defecte, aceasta este intrarea mea în Booktube-ul românesc.

Sunt mai interesante și importante informațiile decât fața mea. Dacă nu vă place fața.. nu e obligatoriu să te uiți. Te las să asculți.

Asta sunt și în viața reală. Jucăușă, neastâmpărată și greu de stăpânit :)).

 

Anunțuri

13 gânduri despre „De ce citesc? Pe Booktube

  1. Vaaai, Andres!!! Mulțumesc pentru cuvintele frumoase și pentru încurajări! Mulțumesc și pentru reamintirea de pe SR. Uneori mi-e așa de dor..! Te iubesc, scumpa mea dragă!

  2. Știi ce e de reținut?! Că acela a fost prima confesiune de pe blog. Ai fost (și rămâi, știi bine!) primul nostru colaborator. Anul ăsta facem 6 ani. 😀

  3. Nu mă emoționa și mai tare – știu că e prima confesiune și că sunt prima norocoasă! Ce zici, sărbătorim cumva cei 6 ani? :). Sunt gata să surprindem prietenii site-ului. Știi deja unde mă găsești, răspunsul este DA!

Mulțumesc mult pentru faptul că ai citit articolul și ți-ai făcut timp să lași opinia ta sinceră cu privire la subiectul abordat. <3

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s