Altele

De astăzi și pe Booktopia.ro

booktopiaEu nu știu pe unde eram atunci când s-a deschis Booktopia, dar abia astăzi am dat peste această comunitate, iar minunea s-a întâmplat datorită anunțului făcut de Simona Stoica pe Facebook, altfel cine știe când aflam și când intram și eu în rând cu cititorii.

De astăzi mă sunt și pe Booktopia. Dacă nu mă găsiți nicăieri, încercați  și aici, căci s-ar putea să mă fi rătăcit printre cărți, recenzii și prieteni ai cărților.

Ca fiecare iubitor și prieten bun cu cărțile, voi posta cărțile citite și cărțile pe care vreau să le citesc, cărțile pe care le recomand și pe care nu le recomand, recenzii de carte și păreri despre cărțile pe care le-am citit – vor fi recenzii noi sau părți din recenziile deja scrise, cu link spre acest blog.

Scurt, frumos și cu multă energie. Să ne împrietenim și să ne citim cu drag și în aceasta nouă (pentru mine) comunitate.

Anunțuri

Ceea ce se scrie pe acest blog este PĂREREA obiectivă. Dacă aveți altă părere, este foarte bine, dar NU îmi asum decizia voastră de a cumpăra cartea. Asta va trebui să decideți voi și să vă asumați riscul Mulțumesc pentru vizită și comentarii!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s