De citit in 2015, Surprize de citit, Suspans/Thriller

Surpriza de citit în martie 2015

Balanța Puterii, Monica Ramirez

Deși nu am scris în ultima zi a lunii februarie, nu am uitat re ritualul meu în legătură cu surprizele de citit. Am deschis cutiuța buclucașa, am amestecat restul de bilețele rămase în interior și după cinci minute -timp în care mi-am plimbat mana printre răvașe, am rămas în mână cu norocoasa din aceasta lună.

Este un adevărat și veritabil mărțișor. O adevărată bucurie și o imensă nerăbdare, căci surpriza de citit a lunii martie 2015 este…

Balanța Puterii, Monica Ramirez.

Un lucru e sigur. Luna asta nu mai există amânare! Luna asta citim minunăție de carte!!! Mi-e dor de cărțile Monicăi, de stilul ei de scriere, de emoțiile pe care le transmite prin scris. De asta, de dor, mi-am trecut pe lista toate cărțile deja publicate și pe care încă nu le am.  Tot de dor mi-am propus să recitesc unele cărți – ca să pot scrie despre ele, căci știu faptul că..în timp ce mie îmi este dor de cărțile scrise de ea, ei, minunatei Monica Ramirez, îi este dor de recenziile mele (la cărțile ei).

Luna asta e cu suspans, emoții și… acțiune intensă :).

Anunțuri

Ceea ce se scrie pe acest blog este PĂREREA obiectivă. Dacă aveți altă părere, este foarte bine, dar NU îmi asum decizia voastră de a cumpăra cartea. Asta va trebui să decideți voi și să vă asumați riscul Mulțumesc pentru vizită și comentarii!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s