Seara cântărețelor, Lidia Jorge

Seara cantaretelorMulțumesc Editurii Univers pentru această nouă carte oferită spre citire și recenzie.

În Seara cântărețelor găsești povestea unui grup de cinci fete, iar totul este relatat la persoana I, trăit, văzut și simțit de Solange. Povestea te poartă în necunoscut și trezește în tine un mix de sentimente greu de descris în cuvinte.

Întâmplările, acțiunea, emoțiile, reacțiile și atitudinea personajelor te determină să devii curios, să te înfurii, îți stârnește mila,compasiunea și toți nervii pe care nici nu știai că îi poți avea.

Ajungi să trăiești această poveste, să te implici, să trăiești și să simți totul exact ca un personaj 100% implicat în fiecare situație, chiar dacă nu ajungi să citești despre tine, ci doar despre cele cinci suflete, care și-au dorit bine și succesul, chiar dacă asta însemna renunțare la propria viață și multe compromisuri – care le-a oferit mai multă nefericire decât bucurie, faimă și succesul la care visau cu ochii deschiși, în timp ce munceau.

Romanul Seara cântărețelor, Lidia Jorge mi-a plăcut mult. Foarte mult, dar până într-un punct. A avut și câteva situații și momente în care mă așteptam la altceva. Bineînțeles, vorbesc despre „seara clipei prezente”, când Gisela Batista a mărturisit doar jumătate de adevăr.

Cartea este foarte bună. Are de toate: viață, sacrificiu și iubirea capabilă să treacă peste orice. Cu toate astea, te lasă cu foarte multă confuzie, multe întrebări în legătură cu Solange și iubirea ei.

Este genul de lectură care te lasă fără răsuflare, cu întrebări multe, dar și cu sufletul plin de mulțumire, căci ai citit un roman care nu poate fi descris în cuvinte – oricât de multe cuvinte ai așterne. Este cartea pe care o recomand oricui fără să stau pe gânduri!

Fericirea vine cu pași mici, dar când te părăsește, pleacă în salturi mari.

Fericirea e un corp care nu se descompune în elementele lui, poate fi numită, dar nu descrisă, și de aceea sunt atât de puține relatări ale acestei stări sufletești.

Are dragoste, dar n-are iubit
Are o locuință, dar n-are casă
Are noroc și nu dorește nimic.
Dacă vrei să citești o carte de nota 10+, dacă ai ocazia să o găsești undeva – aici, nu ezita să o cumperi și să o citești.
Reclame

4 gânduri despre “Seara cântărețelor, Lidia Jorge

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s