Cartepidemia, Citite in 2015, Noutati, Promotii si reduceri, Surprize de citit

Cartepidemia lunii februarie 2015: Recenzie Mincinoșii, E.Lockhart

Cartepidemia feb 2015

Mă bucur mult pentru faptul că am acceptat provocarea de a participa la Cartepidemia lunii februarie 2015. Cartea Mincinoșii, E. Lockhart a fost peste așteptările mele, dar dacă nu era aleasă în cadrul Cartepidemiei, recunosc, nu aș fi citit-o foarte curând. Motivul? Numele cărții nu îmi spunea mai nimic. Sau dacă îi spunea ceva, îmi spunea prea puțin ca să mă atragă.

Am citit-o foarte repede. Și o citeam și mai repede dacă nu întârziam, cu bună știință finalul. Spuneam pe grupul Cartepidemiei faptul că sunt pe cale să intuiesc finalul, dar m-am înșelat. Apoi.. eram foarte convinsă că știu ce încotro se va ajunge cu acțiunea, dar m-am înșelat iar.

Pare a fi o carte banală. Pare a fi o carte pentru adolescenți, însă este mai mult de atât. Este genul de carte pe care, dacă o citești, trebuie să renunți la orice așteptare. Dacă alegi să citești această carte, atunci așteaptă-te să fii surprins, să devii peste măsură de curios, să-ți pui întrebări, iar la final.. să ai nevoie de timp pentru a găsi posibile răspunsuri.

Se citește cu ușurință și cu sufletul la gură în fiecare clipă, iar atunci când crezi că misterul s-a elucidat, apare un alt mister care te pune din nou pe jar. Te ține mereu în priză.

Este cartea care mi-a trezit până acum cel mai mare curiozitate și cel mai mare interes. Este cartea care mă bântuie și acum și cred că va continua să mă urmărească mult timp de acum înainte.

Recomand cartea Mincinoșii, E.Lockhart tuturor celor care vor o altfel de lectură, celor care vor o lectură ușoară, dar foarte specială, o lectură gată să ofere oricând minții tale puțină sare și piper.

Dacă vrei să citești această carte minunată,o poți comanda de aici și o vei primi acasă, prin curier.

Anunțuri

1 thought on “Cartepidemia lunii februarie 2015: Recenzie Mincinoșii, E.Lockhart”

Ceea ce se scrie pe acest blog este PĂREREA obiectivă. Dacă aveți altă părere, este foarte bine, dar NU îmi asum decizia voastră de a cumpăra cartea. Asta va trebui să decideți voi și să vă asumați riscul Mulțumesc pentru vizită și comentarii!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s