Articole, De citit in 2015, Surprize de citit

Blind Date with a Book

La începutul lunii ianuarie (2015) am acceptat o provocare din partea unei bloggerițe. Alexandra ne-a 27, William Diehlinvitat la un Blind Date with a Book, iar astăzi am primit cartea din partea Cristinei – cu care am și vorbit la telefon și am promis să ne mai auzim și cu alte ocazii.

Cartea primită de la Cristina este 27, de William Diehl.

Recunosc faptul că nu am citit această carte până acum, dar acum că am primit-o, abia aștept să-i vină rândul. Recunosc și faptul că acest autor nu îmi este deloc străin. Mai am o carte scrisă de Diehl, Cameleonul, pe care am readus-o în față doar pentru că vreau să o citesc cât mai curând posibil.

Despre cartea 27, pot să spun doar că îmi place mult coperta, dar și culoarea coperții. Îmi place și faptul că are scrisul destul de mare, ceea ce mă face să cred că voi citi destul de repede cele 604 pagini pe care le are. Sunt absolut convinsă de faptul că mă va acapara rapid, căci am citit câteva rânduri de pe coperta IV și am devenit curioasă instantaneu.

Acum aștept să primesc informația că mi-a ajuns coletul și cartea surpriza la prietena Ana.

Mulțumesc încă o dată, Cristina!

Anunțuri

1 thought on “Blind Date with a Book”

Ceea ce se scrie pe acest blog este PĂREREA obiectivă. Dacă aveți altă părere, este foarte bine, dar NU îmi asum decizia voastră de a cumpăra cartea. Asta va trebui să decideți voi și să vă asumați riscul Mulțumesc pentru vizită și comentarii!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s