Dragostea în vremea Copilului din Mahlstadt, Clemens J. Setz

Dragostea în vremea Copilului din Mahlstadt Cartea Dragostea în vremea Copilului din Mahlstadt, Clemens J. Setz face parte din colecția Globus a Editurii Univers.

Trebuie să recunosc faptul că m-am așteptat la altceva atunci când am primit această carte. M-am așteptat să citesc un roman, dar atunci când am răsfoit-o, am realizat că este vorba despre mai multe povestiri scurte – povestiri în care majoritatea personajele se comportă ciudat, iar situațiile pe care sunt puși să le depășească sunt bizare.

Fiind vorba de povestiri scurte, am citit romanul pe sărite. Și doar povestirile care m-au atras încă de la prima frază. Nu le-am citit pe toate și nu în ordinea în care au fost scrise în paginile cărții.

Dintre toate povestirile citite (mai mut de jumătate din această carte), sunt unele care mi-au plăcut pentru că au fost simple, altele au reușit să mă intrige și mă facă curioasă abia după ce s-a terminat, iar restul m-au lăsat fără cuvinte, neștiind cum să reacționez.

Cartea nu este rea, dar așa cum am spus, m-am așteptat la altceva. Poate că a fost un moment nepotrivit pentru lectura acestei cărți. M-a surprins total, nefiind neobișnuită cu genul acesta de carte. A fost un început și a fost confirmarea că trebuie să mă apuc să citesc mai multă ficțiune.

Fiind vorba de povestiri se citește foarte ușor și se termină foarte repede :). O noutate pentru mine, o noutate care mi-a stârnit curiozitatea.

Această carte poate fi cumpărată de aici. Mulțumesc Editurii Univers pentru această a doua carte oferită spre recenzie.

Anunțuri

Un gând despre „Dragostea în vremea Copilului din Mahlstadt, Clemens J. Setz

Adăugă-le pe ale tale

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: