Lansare de carte: Marat. Iubirea are spini, Natașa Alina Culea

Pe data de 20 februarie 2015, la ora 19:00 are loc lansarea cărții Marat. Iubirea are spini, Natașa Alina Culea.marat-descriere

Marat. Iubirea are spini este a doua carte semnată de prietena Natașa Alina Culea. Această nouă carte își dorește să schimbe percepția despre cărțile de dragoste și chick lit.

Este o ocazie minunată să o întâlnești pe autoare, să participi la un eveniment în cadrul căruia va fi sărbătorită iubirea, într-o atmosferă destinsă și prietenoasă.

Este ocazia perfectă să primești un cadou special, plin de iubire, dar și un mărțișor greu de refuzat și uitat  – ambele cărțile personalizate cu autograf.

Natașa, bărbații și psihanalistul și Marat. Iubirea are spini pot fi ale tale, începând  cu data de 20 februarie 2015.

Mergi Vineri, 20 februarie 2015, ora 19:00., la Cafeneaua La Boheme (Bucuresti, str. Mamulari 4, 0722 180 678) să-ți iei cadoul mult așteptat.

Dress codul nu este obligatoriul, dar ar fi bine venit, având în vedere că este un eveniment în care se sărbătorește iubirea, mărțișorul, iar coperta noii cărții – Marat are roșu și negru.

Toți cei care își doresc să participe la lansarea cărții Marat. Iubirea are spini, sunt rugați să-și confirme venirea accesând acest link., căci locurile sunt limitate.

Reclame

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s