Surprize de citit în 2015 (2)

Abia acum mi-am dat seama că suntem în ultima zi a lui ianuarie 2015. Deja a trecut și ultima zi, dar mă Mihail Bulgakov - Maestru și Margaretabucur că am reușit să respect tradiția și am ales cartea lunii februarie atunci când încă eram în ianuarie. Deși am rămas în urmă rău cu lectura lunii trecute, am să o las pentru moment și am să o termin până în decembrie 2015. Printre alte lecturi, o să am timp și de Anna Karenina lui Tolstoi

Acum că am lămurit chestiile generale, trebuie să anunț cartea lunii februarie 2015, cartea surpriză de citit în această lună scurtă, plină de iubire, de Valentine și Dragobete, cadouri și atenții.

Surpriza de citit a lunii februarie este…. Maestrul și Margareta, Mihail Bulgakov.

Nu știu cum de aleg exact cărțile pe care le-am tot amânat, caci și pe aceasta o am de ceva vreme în biblioteca personală – pe care îmi amintesc faptul că am vrut să o xeroxez, căci mi se părea cam scumpă, dar la cat ma costa xeroxul, am ales să-mi comand cartea de pe internet.

Nici nu știu prea bine de ce anume am amânat atât de multă vreme să o citesc, dar acum chiar nu mai are nici un fel de importanța motivele amânării, căci mai importante sunt motivele care mă determină să o citesc în această lună.

Dacă s-a întâmplat să nu reușesc să termin prima carte, chiar vreau să fie un incident, nu un obicei care să se tot repete lună de lună.

Voi citi cartea și voi fi motivată să o termin și pentru că am doar 28 de zile la dispoziție să o citesc,  să împart cu tine impresii de lectură, iar la final să fac acestei cărți și o recenzie.

Ține-mi pumnii :).

Să ai o lună februarie bogată în cărți frumoase și lecturi minunate care să-ți rămână în suflet.

Advertisement

One thought on “Surprize de citit în 2015 (2)

Părerea și susținerea ta sunt foarte importante pentru mine! Mulțumesc!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.