Surprize de citit în 2015 (2)

Abia acum mi-am dat seama că suntem în ultima zi a lui ianuarie 2015. Deja a trecut și ultima zi, dar mă Mihail Bulgakov - Maestru și Margaretabucur că am reușit să respect tradiția și am ales cartea lunii februarie atunci când încă eram în ianuarie. Deși am rămas în urmă rău cu lectura lunii trecute, am să o las pentru moment și am să o termin până in decembrie 2015. Printre alte lecturi, o să am timp și de Anna Karenina lui Tolstoi

Acum că am lămurit chestiile generale, trebuie să anunț cartea lunii februarie 2015, cartea surpriză de citit în această lună scurtă, plină de iubire, de Valentine și Dragobete, cadouri și atenții.

Surpriza de citit a lunii februarie este…. Maestrul și Margareta, Mihail Bulgakov.

Nu știu cum de aleg exact cărțile pe care le-am tot amânat, caci și pe aceasta o am de ceva vreme în biblioteca personală – pe care îmi amintesc faptul că am vrut să o xeroxez, căci mi se părea cam scumpă, dar la cat ma costa xeroxul, am ales să-mi comand cartea de pe internet.

Nici nu știu prea bine de ce anume am amânat atât de multă vreme să o citesc, dar acum chiar nu mai are nici un fel de importanța motivele amânării, caci mai importante sunt motivele care mă determină să o citesc în această lună.

Dacă s-a întâmplat să nu reușesc să termin prima carte, chiar vreau să fie un incident, nu un obicei care să se tot repete lună de lună.

Voi citi cartea și voi fi motivată să o termin și pentru că am doar 28 de zile la dispoziție să o citesc,  să împart cu tine impresii de lectură, iar la final să fac acestei cărți și o recenzie.

Ține-mi pumnii :).

Să ai o lună februarie bogată în cărți frumoase și lecturi minunate care să-ți rămână în suflet.

Anunțuri

Un gând despre „Surprize de citit în 2015 (2)

Adăugă-le pe ale tale

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: