Nou în bibliotecă (4)

Săptămâna trecută am aflat despre o nouă carte. O carte pe care mama mea și-a dorit-o imediat și m-a Sfantul, Maria Pastourmadzisrugat să i-o comand de pe internet.

Este o carte religioasă, însă povestea este plină de povețe creștine și spirituale.

Din ceea ce ni s-a spus – cu foarte mult entuziasm, cartea pare foarte bună. O nouă carte care va liniști mintea și va mângâia sufletul.

Cartea Sfantul, Maria Pastourmadzis este povestea a doi gemeni care vor fi despărțiți de greșeala unuia dintre ei, pentru care ajunge să plătească celălalt. Va plati scump, cu douăzezi de ani de închisoare. Deși nu pare că se vor mai întâlni vreodată, cei doi frați se vor reîntâlni pentru a-și lua la revedere.

Later edit: Acum am recitit și  văzut că articolul ăsta e neterminat.  Mulțumesc pentru avertizare :).

În închisoare, cunoaște liniștea, pacea, se apropie foarte mult de Dumnezeu, iar prin credința reușește să își mângâie sufletul, să-și vindece durerea și să-și ierte fratele. Atât de multă credință, și atât de mult se ruga la Dumnezeu, încât era strigat ” Sfinte”, nu Vasile, așa cum îi era numele.

Mai multe detalii nu știu, căci cartea așteaptă să fie citită.

Reclame

2 gânduri despre “Nou în bibliotecă (4)

  1. Pai, numai atat ? Nu am reusit sa-mi fac o idee depre carte. Doi frati (Cain si Abel ?), unul „plateste scump” si la sfarsit isi ia la revedere, dar ce legatura are titlul ?

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s