If i stay – filmul

If i stay - filmA tot circulat pe facebook acest filmul If i stay, dar am refuzat în repetate rânduri să-l văd. Așteptam să citesc mai întâi cartea, abia apoi să văd filmul.

Am refuzat eu într-o veselie și eram mândră de mine pentru faptul că până acum am reușit să-mi țin în frâu curiozitatea. Am reușit până aseară când am simțit că degeaba aștept, căci atunci e momentul să-l văd. Să „risc” și să vizionez filmul înainte să citesc acest roman – pe care încă nu îl am în bibliiotecă.

Am cedat și mă bucur doar pe jumătate. Cealaltă jumătate e tristă pentru faptul că nu a citit cartea. Totuși mă liniștesc singură, căci filmul mi-a plăcut enorm. Și dacă mi-a plăcut filmul, cartea sigur o să-mi placă și mai mult. Există mai mult decât enorm? :).

Mă bucur că am rupt timp de somn pentru a viziona această minunăție de film. Am reușit să nu plâng, dar cu mare greu.

Povestea este atât de plină de iubire, de tristețe și lecții..încât… chiar nu trebuie ratată această ecranizare a cărții. E  un film care m-a făcut să uit să clipesc, care mi-a tăiat respirația. În ciuda tristeții, chiar merită să oferi 134 de minute din timpul tău.

Ca și in cazut cărților nu vreau să spun nimic care ar putea să fure plăcerea vizionării. Spun doar faptul că finalul filmului m-a lăsat cu foarte multe întrebări și dacă fimul s-a terminat așa, sper că, în cazul cărții lucrurile să stea cu totul altfel.

Anunțuri

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: