Carti citite in 2014, De citit in 2015

Autori români pe care vreau să-i citesc în 2015

Știi deja că mi-am început anul cu Iubesc să fiu femeie, Hedi Hoka. Continui cu Nu mi-e frică a Paulei Săcui. Nu a fost nimic planificat, dar pe aceasta am pus mâna imediat ce-am terminat de citit prima carte citită în 2015. Întâmplarea asta neîntâmplătoare 🙂 mi-a dat ideea acestui articol în care am să vă spun ce autori români îmi doresc să citesc în acest an.

Este o listă aleatorie. O listă care știu că se va completa în timp, care se poate mări considerabil oricând. Chiar dacă este o listă întocmită pe loc – în timp ce-ți scriu acest articol, nu pot și nici nu vreau să nu încep cu una din cărțile pe care chiar abia aștept să o citesc. Bine, de fapt, aș fi putut să o citesc încă de anul trecut, dar adevărul este că o tot amân. Motivul îl afli mai jos.

  1. Lina Moacă,  Oameni, îngeri și demoni:  mi-am achiziționat-o în 2014, în format electronic, iar atunci Oameni, ingeri si demoni, Lina Moacacând am vrut să o citesc e-reader-ul meu face figuri.
  2.  Cristina Nemerovschi, Păpușile – am auzit foarte multe lucruri bune despre această carte.
  3. Simona Stoica, Provocarea (vol 1 si 2) – m-am hotărât să accept și eu provocarea.
  4. Corina Ozon, Zilele amanților (volumul 2): se anunță a fi un volum spumos.
  5. Lavinia Călina, Ultimul avanpost – mi-a fost recomandată.
  6. Jane Rostos, La(u)ra: știu ca e vorba despre Lara, dar modul în care este scris titlul mă duce cu gândul la mine. Cum aș putea să trec de o carte care-mi poartă numele? Și, poate chiar e povestea în care eu, Laura mă voi regăsi. Oi fi  și eu o La(u)ra.
  7. Ana Mănescu, orice altă carte scrisă de ea – am citit Alter.ego și mi-a plăcut, chiar dacă nu am apucat să scriu pe aici despre ea, dar mi s-a făcut dor, așa că nu este exclusă o recitire.

Mai aveți și alte recomandări pentru mine care să se încadreze la această categorie?

Anunțuri

5 thoughts on “Autori români pe care vreau să-i citesc în 2015”

Ceea ce se scrie pe acest blog este PĂREREA obiectivă. Dacă aveți altă părere, este foarte bine, dar NU îmi asum decizia voastră de a cumpăra cartea. Asta va trebui să decideți voi și să vă asumați riscul Mulțumesc pentru vizită și comentarii!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s