Revenire

 RevenireNu stiu cati m-au urmarit si cati ma mai urmaresc pe acest blog, dar multumesc tuturor. Imi pare rau ca nu am mai scris nimic de ceva vreme. Ma gandeam sa renunt la el – atunci cand eram implicata in alt proiect dedicat cartilor, dar nu am facut-o, sperand sa-mi fac timp si sa revin la vechiul obicei de a scrie.

Acum ma bucur ca nu m-am ascultat atunci, caci acum nu mai aveam unde sa scriu despre carti si lectura. Am scris pentru altii, dar nimic nu se compara cu sentimentul ca..Tu ca om, cresti odata cu un blog, in care ti-ai pus sufletul.

Nu-mi propun mai mult acum. Vreau doar sa-mi reiau obiceiul sanatos de a scrie. Si apoi om mai vedea ce va fi. Am un plan: sa nu-mi fac planuri, ci sa las lucrurile sa se aseze si sa-si urmeze cursul firesc, fara sa controlez nimic.

Am cam ignorat acest blog, dar nu am ignorat cartile. Am citit carti bune si foarte bune, dar nu am mai avut timp (e poate doar o scuza) sa scriu despre ele, caci am fost prinsa in alte proiecte (care din nefericire, s-au incheiat..cand ambele parti credeau ca abia incep).

Nu-i nimic. Tot ce-am scris ramane scris pentru site-urile cu care am avut o colaborare frumoasa, iar eu voi contina sa citesc si sa scriu aici despre carti si placerea de a citi.

Asadar, sunt bine, iar primavara asta precum o carte frumoasa! Revin astazi cu o recenzie.

Laura

Anunțuri

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: