Uncategorized

Unde esti?, Marc Levy

Unde_estiPana sa citesc Unde esti?, nici macar nu auzisem de Marc Levy. Intalnirea cu autorul si povestea lui, nu a durat foarte mult, caci am dat gata romanul in 2 zile.

Ca de fiecare data, parerile sunt impartite. Unii o considera prea simpla, dar frumoasa, unii pierdere de timp, iar pentru altii, cartea asta intra la minunatii necunoscute (eu ma incadrez aici).

Cartea este simpla, intr-adevar, dar pe mine, tocmai asta m-a tinut lipita de ea. M-a atras simplitatea actiunii, iar povestea de iubire dintre Philip si Susan – cei care se iubesc inca din copilarie, dar care ajung sa se desparta. Viata in doi traita in avion si iubirea care cred ca ii leaga nu fac niciodata casa buna.

Odata cu despartirea, fiecare si-a vazut de propria viata. Philip are o familie frumoasa, iar viata lui este destul de linistita, pana cand o cunoaste pe cea care se prezinta ca fiind fata fostei iubite. Vestea mortii lui Susan si prezenta fetei, ii schimba viata lui Philip in totalitate.

Dupa ce Mary se lupta cu ea pentru a o putea accepta pe fiica fostei iubite a sotului, viata li se schimba din nou. De aceasta data Philip e pus in situatia de a alege doar una din cele doua femei din viata lui.

Ti-a(m) trezit interesul? Daca raspunsul este „da”, cumpara Unde esti?, Marc Levy de aici

Anunțuri

Ceea ce se scrie pe acest blog este PĂREREA obiectivă. Dacă aveți altă părere, este foarte bine, dar NU îmi asum decizia voastră de a cumpăra cartea. Asta va trebui să decideți voi și să vă asumați riscul Mulțumesc pentru vizită și comentarii!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s