Vei fi acolo?, Guillaume Musso

vei fi acolo - guillaume mussoVei fi acolo? este al doilea roman a lui Guillaume Musso pe care l-am citit. Ca si la prima intalnire cu autorul Musso, am citit fiecare pagina cu interes, cu emotie si cu entuziasm.

Am citit cu sete, cu nerabdare si cu sufletul la gura acest roman. M-a prins total din mrejele sale, iar ceea ce am descoperit nu m-am lasat plecata pana la final.

Vei fi acolo? urmareste povestea de iubire dintre un medic chirurg de succes si un medic veterinar dedicat muncii, Elliot Cooper si Ilena Cruz.  Nimic neobisnuit, nu?

Cei doi se despart, dar nu pentru ca unul dintre ei ar fi de vina pentru asta. Viata ii desparte inca de cand ea, Ilena avea 30 de ani.   Desi trecusera alti 30 de ani, Elliot nu putea accepta despartirea de iubita lui, nu accepta faptul ca nu o sa o mai vada niciodata. Iar dorul de ea a dat nastere unei dorinte arzatoare – sa-si revada iubita.

Isi implineste dorinta cu ajutorul celor 10 pastile  pe care le primeste de la un batran cambodgian.  Reintoarcerea in trecut se petrece dupa administrarea pastilei, in timpul somnului.

Reintoarcerea in trecut, ii permite medicului sa intervina in viata iubitei lui, sa o salveze de la moarte. Salvarea ei il costa prea scump:  trebuie sa o paraseasca pe Ilena si sa dea nastere fiicei sale.

Romanul Vei fi acolo?, Guillaume Musso  imbina elemente de fantasy, cu o doza generoasa de  suspans si mister, care trebuie sa recunosc da savoare povestii. Finalul romanului il intuiam, dar parca i-a lipsit ceva.  Sunt de acord cu el, dar parca a venit prea brusc – a fost o carte foarte detaliata, iar finalul prea simplu, lipsit de elemente care sa ofere o imagine clara, insa.

Aceasta recenzie face parte din campania demarata de Editura ALL, Citeste si castiga carti pe viata, din colectia Strada Fictiunii, initiata de Editura ALFA, parte a Grupului Editorial ALL. Detalii despre campanie citesti aici

Recomand cartea Vei fi acolo?,Guillaume Musso tuturor celor care vor  sa  citeasca o carte “altfel”.

3 thoughts on “Vei fi acolo?, Guillaume Musso

Părerea și susținerea ta sunt foarte importante pentru mine! Mulțumesc!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.