Iubire la distanta, Maggie O Farrell

Carte_Iubire-La-DistantaIubire la distanta este  o ploaie calda de sentimente, nevoia de iubire, trairi intense si un secret pastrat cu sfintenie zeci de ani. 438 de pagini care se topeau sub ochii mei mult prea repede.

 Un roman cu multe personaje, fiecare cu un rol important in toata actiunea cartii. Impletirea trecutului protagonistilor cu prezentul care, vor nu vor, ii aduce mereu impreuna, transforma Iubire la distanta a lui Maggie O Farrell,  intr-un dans total al iubirii.  Intamplarile creioneaza o poveste cum cum rar ti-e dat sa vezi in realitate,
Stella si Jake, doi oameni ce nu s-au vazut niciodata, despartiti de distanta, ajung să se indragosteasca unul de altul, iar realitatea barbatului nu mai are nici o importanta.

S-au cunoscut, s-au apropiat si totul a fost perfect pana ea ii afla secretulu lui – casnicia cu Mel.

Inimii nu ii poruncesti, iar atunci cand te indragostesti, iubirea preia intregul control, fie ca vrei sau nu vrei, fie ca stii ca nu e tocmai bine, ca trebuie sa uiti si sa nu mai iubesti.

Nu poate da curs iubirii pe care o simte pentru Jake, urmărita fiind de gandul ca are un secret care o indeparteaza pentru totdeauna de el. Iar pentru a se indeparta, incearca orice:  se retrage si nu mai vrea alaturi pe nimeni, nici un barbat care sa ii cucereasca inima.

 Finalul romanului  ramane deschis,  iar imaginatia bogata poate continua povestea de iubire. Nu stiu cate povesti de iubire din ziua de azi mai sunt precum in cartea asta, dar stiu sigur faptul ca iubirea adevarata trebuie traita ca in carti.
O carte de citit se cumpara de aici
Reclame

2 gânduri despre “Iubire la distanta, Maggie O Farrell

Ți-a plăcut? Opinia ta contează enorm pentru mine! îți mulțumesc mult pentru că distribui articolul pe rețelele de socializare!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s