Carte Practica, Carti motivationale, Dezvoltare personala

Cartea gesturilor, Peter Collett

cartea gesturilorCartea Gesturilor, se incadreaza in categoria cartilor despre care eu am auzit, dar pe care am tot amanat sa o citesc. Am amanat-o, desi este genul de carte care pe mine ma ajuta mult – raportandu-ma la domeniul in care am ales constient sa activez.

Pana acum am auzit o gramada de pareri despre carte, pareri pro si pareri contra, evident. Sa stii ca tocmai aceste parei contra, m-au impins tare de la spate si nu m-au lasat pana nu am zis „Gata, o citesc!”.

Pentru unii o astfel de carte inseamna doar o pierdere de timp. O pierdere inutila de timp.  Dar pana la urma gusturile nu se discuta, asa cum parerile difera in functie de perceptia fiecaruia.

Pentru mine, Cartea gesturilor nu a reprezentat o pierdere de timp, ci ocazia perfecta pentru a ma cunoaste mai bine, pentru a intelege mesajul din spatele propriilor gesturi. Este cartea care m-a apropiat sufleteste de oamenii carora nu le-am inteles comportamentul si gesturile.

Cartea gesturilor, de Peter Collett – cartea care iti decodifica gesturile oamenilor de langa tine, care iti explica pe larg mesajele ascunse pe care oamenii ti le transmit – constient sau nu.

 Cartea gesturilor este bogata in informatii si detaliate, scrisa intr-un limbaj de dificultate medie.  Este suficient de intersanta, atat cat sa o citesti pana la sfarsit.

Daca pana acum „citeam” oamenii, sa vezi de acum la cate informatii voi avea acces :).

Aceasta carte practica poate fi cumparata direct de aici.

Anunțuri

4 thoughts on “Cartea gesturilor, Peter Collett”

  1. Hihi si eu aman de ceva timp, am una asemanatoare, Cartea gesturilor europene…e pe lista de asteptare! 🙂

  2. Stiu si eu cum se intelege sesiunea cu timpul pentru lectura :). Lasa ca nu mai ai mult. Bine ca ai inceput… asa stii ca trebuie sa se termine 🙂

Ceea ce se scrie pe acest blog este PĂREREA obiectivă. Dacă aveți altă părere, este foarte bine, dar NU îmi asum decizia voastră de a cumpăra cartea. Asta va trebui să decideți voi și să vă asumați riscul Mulțumesc pentru vizită și comentarii!

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s